Sat Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.

Please check out the new section for UHD/HEVC receivers. Everyone is invited to write his opinion and experiences with these new boxes. Thanks.
Android or Enigma2 receivers? Poll is in Global Announcement.
Poll
ANDROID or ENIGMA2 receiver -wich is better
Android receiver
44% / 4
Enigma 2 receiver
56% / 5
Who is online?
In total there are 11 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 11 Guests :: 1 Bot

None

January 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar

Statistics
We have 5358 registered usersThe newest registered user is buamiOur users have posted a total of 4913 messagesin 2942 subjects
Social bookmarking
Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Pastrati adresa Ipbox Receivers Forum pe site-ul dvs. de bookmarking social

Bookmark and share the address of Sat Receivers Forum on your social bookmarking website
Share
View previous topicGo downView next topic
avatar
bubu27b
Moderator
Moderator
Points : 4112
Reputation : 6
http://ipbox-home.rpdforum.com/

Magyar gasztronómiai csatorna Skandináviában

on 2011-06-06, 20:16
Gasztronómiai csatorna kezdi meg működését Skandináviában magyar szakemberek és befektetők közreműködésével.

A Nordic Food Channel a helyi és egészséges ételek elkészítésére fokuszál.Új gasztro csatorna indul ősszel (kábel hálózaton) Finnországban, Svédországban, Dániában és Norvégiában. A Nordic Food Channel magyar szakemberek és befektetők részvételével alakult meg. A Helsinki központú vállalat stabil üzleti hátterét finn és magyar szakmai befektetők adják.

A vállalatcsoport magyarországi vezérigazgatója Popovics András elmondta "Hosszú hónapok előkészítése, egyeztetése után, nagyszerű érzés volt látni, hogy az országok közti együttműködés egy nagy egésszé kezd összeállni. Mind a befektetők, mind a szakmai stáb örömmel kezdett el dolgozni, mindenki érzi és tudja, hogy ez egy remek lehetőség és egy szép munka."

A Nordic Food Channel filozófiája, hogy csak és kizárólag olyan műsorok kerülhetnek képernyőre, amikben egészséges és minden mesterséges anyagot nélkülöző ételek készülnek el.

"Együtt főzni fontos. Egy Michelin csillagos szakács is főzhet a családnak otthon. A célunk, hogy megmutassuk a nézőknek, hogyan készítsenek helyi és szezonális ételeket, hogyan lehet az étel egészségesebb, ízletesebb és ez által az életük boldogabb. A Nordic Food Channel-en minden műsor a közösségre és a családra épít." - mondta el Sami Garam, a csatorna kreatív igazgatója.

A csatorna műsorstruktúrája a stúdióban készült programok mellett, figyelembe véve a Skandináv életstílust, nagy arányban tartalmaz olyan műsorokat, melyek a természetben, szabadban készültek.

"Ezekben a hetekben állt fel a helsinkii iroda, a Nordic Food Channel csapata egyre nagyobb, de ami ennél is fontosabb egyre jobb. Igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy remek emberekkel dolgozhatunk együtt, akik mind elkötelezettek a céljaink iránt és a legjobbak a szakmában" - mondta el Milkovics Pál a csatorna skandináviai vezetője.

A Nordic Food Channel szeptemberben kezdi meg működését a nagyközönség előtt, a tartalom fejlesztését követően a nyár a műsorok készítésével telik. A saját gyártású műsorok mellett a csatorna 30%-ban külső tartalmat vásárol, más gyártó cégektől.

A Nordic Food Channel versenytárs nélkül kezdi meg működését Skandináviában. "Azt hiszem a legjobbkor és a legjobb helyen indul a csatornánk. Ebben a régióban igazán fontos az, hogy mit eszünk. Egyre többen figyelnek oda arra, hogy helyi alapanyagból egészséges ételek készüljenek. Bátran mondhatjuk, hogy egy újabb gasztroforradalmat élünk, és mi ott vagyunk, sőt részesei vagyunk" - mondja Sami Garam, kreatív igazgató.

A csatorna tervei között szerepel a terjeszkedés: "A céljaink világosak. Hisszük, hogy amit tervezünk nem csak ebben a régióban érdekes. Az itt felépített bázisunk lehetővé teszi, hogy a csatorna más piacokon is rentábilisan megjelenjen, akár itt Közép-Európában. Saját, helyi tartalommal, pl. Romániában, Magyarországon, de a régió többi országában is." - mondta el Popovics András vezérigazgató.
IpBot
Moderator
Messages : 1
Join Date : 07/01/2018

    Ads


    View previous topicBack to topView next topic
    Permissions in this forum:
    You cannot reply to topics in this forum