Postul Giga TV, deținut de omul de afaceri Gheorghe Ștefan, își va relua, din această lună, emisia. George Harabagiu, managerul de proiect al televiziunii, s-a prezentat astăzi la CNA pentru a prezenta noua grilă de programe a postului.

Societatea Sonic Media, care operează licența Giga TV, a încheiat un parteneriat cu Universitatea Hyperion, în urma căruia studenții vor realiza unele dintre emisiunile de pe Giga TV. Proiectul poartă numele Jurnalişti pentru … jurnalism.

Giga TV va avea 19,08% programe de informare, 35,22% programe educative, culturale, religioase, 8% filme, 20,7% divertisment şi 17% publicitate şi teleshopping. Postul va retransmite două ore pe săptămână, duminica, postul Trinitas.

Printre noile emisiuni ale postului se numără Trudă și recoltă, Tur de forță, Artă sau noroc?

Licența Giga TV a fost retrasă în luna septembrie după ce, în urma verificărilor, s-a constatat că postul nu a emis mai mult de 96 de ore. La începutul lui octombrie, Sonic Media a solicitat reanalizarea, iar CNA a revenit asupra deciziei de retragerea. Postul a început cu o… pauză. Imediat după ce CNA a decis să returneze licența companiei Sonic Media, George Harabagiu, manager de program, a solicitat un răgaz de 90 de zile pentru a repune pe roate televiziunea.

Sursa: [You must be registered and logged in to see this link.]

___________________________________


Vu+Solo SE
IPBOX 910HD
Edision Progressiv HDc+
GooBang Doo ABOX Smart TV


[You must be registered and logged in to see this link.]

Locuri de munca in Europa