Compania AXN Europe Limited a făcut demersurile legale pentru ca postul AXN HD să poată fi preluat de societățile de cablu din România.

Televiziunea tematică de filme, în varianta HD, a notificat Consiliul Național al Audiovizualului că este disponibilă pe teritoriul României, începând din 19 decembrie 2013.

Fiind o televiziune licențiată în Uniunea Europeană, notificarea Consiliului Național al Audiovizualului era doar o formalitate. În cazul posturilor licențiate în alte state, CNA doar ia act de notificările de retransmisie.

AXN HD va intra în rețeaua DTH, Orange TV, alături de AXN Black, AXN White, AXN Spin şi Travel Channel.

ÎN CE PACHETE VOR FI DISPONIBILE. Canalele AXN HD şi AXN Spin sunt oferite în cadrul abonamentului World HD, care include acum 67 de canale româneşti şi internaţionale, dintre care 20 în format HD. Taxa abonamentului porneşte de la 8 euro/lună. Canalele AXN Black, AXN White şi Travel Channel HD sunt disponibile la abonamentul Universe HD, care include 98 de canale româneşti şi internaţionale, dintre care 39 în format HD, iar taxa abonamentului porneşte de la 12 euro/lună.

Televiziunea AXN HD emite pe o frecvenţă licenţiată de OFCOM, autoritatea de reglementare din Marea Britanie.

Compania AXN Europe Limited este parte a Sony Pictures Television (SPT) Networks. Din portofoliul AXN, pe teritoriul României mai sunt retransmise posturi precum: AXN (televiziune tematică de filme), AXN White (televiziune de filme şi seriale – dedicată publicului feminin), AXN Black (televiziune dedicată publicului masculin) și AXN Spin (televiziune dedicată tinerilor).

Potrivit documentației depuse la CNA, AXN HD difuzează programe de divertisment de tip acțiune și aventură, care includ seriale de acțiune și dramă, sporturi alternative, seriale de tip reality și aventură, filme de acțiune, dar și animație.

Sursa:http://www.paginademedia.ro/2014/01/canalul-axn-hd-disponibil-si-pe-piata-din-romania-orange-tv-prima-platforma-care-il-va-gazdui/

___________________________________


Vu+Solo SE
IPBOX 910HD
Edision Progressiv HDc+
GooBang Doo ABOX Smart TV


[You must be registered and logged in to see this link.]

Locuri de munca in Europa