Antena Group anunță lansarea postului pentru tineri ZU TV, fostul GSP TV. Noul canal va începe să emită mâine, de la ora 9.00 dimineața.
Lansarea postului ZU TV este marcată de spectacolul ZU Music Awards (ZUMA), la care vor participa nume importante din industria muzicală românească.
ZUMA are loc mâine seară la Romexpo și va fi transmisă live de proaspătul lansat ZU TV și de platforma online Antena Play.Printre vedetele postului se numără prezentatorii Radio ZU Popescu și Flick, Adi Mihăila, Denise, dar și artiști cunoscuți precum What’s Up , Ruby și Omar, câștigătorul Next Star.
“Această televiziune aduce o nouă dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le românilor o experiență completă, trăită pe o platformă multimedia 360″, potrivit unui comunicat de presă al Antena Group.
Reamintim că transformarea postului de sport GSPTV în ZU TV, un canal generalist, preponderent muzical, a fost aprobată de Consiliul Național al Audiovizualului în ședința din 20 februarie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.
Pentru solicitarea Antena Group de modificare a licenței GSPTV, la ședința CNA din 20 februarie a venit Mihai Morar, care a vorbit despre proiectul ZU TV ca despre o “dezvoltare a brandului ZU într-o zonă de 360, aveam radio, online, evenimente și acum ne dorim și TV”.
Ce va difuza ZU TV?
ZU TV va difuza cele mai importante evenimente muzicale internaționale, dar și producții proprii destinate publicului tânăr.
În fiecare zi de luni, ZU TV va difuza emisiunea „Pentru că talent”, un talent show de prime time, care îi reunește pe cei care nu au convins încă pe nimeni cu talentul lor.
“ZU Kids on the block” este un show transmis miercuri seara, care îi are că protagoniști pe copiii de la Next Star care acum vor lua contact cu diverși producători și compozitori care fac hituri în România. Emisiunea este prezentată de Omar, câștigătorul primului sezon Next star.
Vineri, de la 22.30, începe “Featuring Dl. Rima”, în timp ce sâmbătă, de la 18.00, telespectatorii vor putea urmări “Most Wanted”, cele mai țări piese ale săptămânii.
Din grila de programe a postului ZU TV mai fac parte “iutubușoare” cu tâlc sub stricta supraveghere a haiosului Cătălin Oprișan, după cum se mai arată în comunicatul Antena Group.

Sursa: [You must be registered and logged in to see this link.]

___________________________________


Vu+Solo SE
IPBOX 910HD
Edision Progressiv HDc+
GooBang Doo ABOX Smart TV


[You must be registered and logged in to see this link.]

Locuri de munca in Europa