Sat Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.

Please check out the new section for UHD/HEVC receivers. Everyone is invited to write his opinion and experiences with these new boxes. Thanks.
Android or Enigma2 receivers? Poll is in Global Announcement.
Poll
ANDROID or ENIGMA2 receiver -wich is better
Android receiver
57% / 4
Enigma 2 receiver
43% / 3
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

January 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar

Statistics
We have 5353 registered usersThe newest registered user is IpBotOur users have posted a total of 4908 messagesin 2937 subjects
Social bookmarking
Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Pastrati adresa Ipbox Receivers Forum pe site-ul dvs. de bookmarking social

Bookmark and share the address of Sat Receivers Forum on your social bookmarking website
Share
View previous topicGo downView next topic
avatar
H2Deetoo
Newbie
Newbie
Points : 1480
Reputation : 0

faulty 9900HD ?

on 2014-07-01, 16:18
Hi guys,


Some time ago I received an IPBOX 9900HD, and I am using it with DVB-C tuner. The DVB-S tuner is not connected.
I have tried many images (both flash and from USB) and they all crash/hang the box after 1 or 2 days or so.
The image is frozen and spinners or visible.

I haven't installed else (so no plugins or emus).
This occurs even on FTA channels.

I tried official ABCOM images:
IP9900HD_e2hd_r20120116_flash_version
ip9900hd_e2hd_r20130610_flash_version

But also Nebula and Hyperion V3 and V4 from USB, and they all crash enigma after some time
The last commandline output from eingme2 doesn't tell me much though:
[eDVBLocalTimerHandler] no transponder tuned... or no TDT/TOT avail .. try to use RTC
[eDVBLocalTimerHandler] getRTC returned time=0. RTC problem?

Has anyone heard of such problem? What could be broken?


Thanks all!
H2Deetoo
IpBot
Moderator
Messages : 1
Join Date : 07/01/2018

    Ads


    View previous topicBack to topView next topic
    Permissions in this forum:
    You cannot reply to topics in this forum