Sat Receivers ForumLog in

HD - UHD - 4K - HEVC RECEIVERS FORUM

Please check out the new section for UHD/HEVC receivers. Everyone is invited to write his opinion and experiences with these new boxes. Thanks.
Android or Enigma2 receivers? Poll is in Global Announcement.

Share

description Morly's Admin Tool V2.4

more_horiz
Sziasztok,hogyan kell feltelepiteni ezt a programot windowsra es linuxra Morly's admin tool v2.4. a hdmu-tol.Windowsbol azt irja ki hogy hianyzik dll.fajl ezeket honann kell letolteni es hova kell tenni,linuxnal meg lib.fajl hianyzik.Linuxnal irja a hdmu oldalon hogyan kell csinalni de nemetul van,es nem ertem,hiaba forditom at googl-el.(linuxra jobban szeretnem megoldani,ubuntu 14.04-esem van).

descriptionRe: Morly's Admin Tool V2.4

more_horiz
Wndowsra megoldottam,ahonann letoltom a programot,oldalt van a dll,fajlok zipben.83-Admin_Tool_v2_DLL-pack.Ki kell tomoriteni es betteni a sistem32-be.A linuxon meg nem tudom,letoltottem a linuxra a lib fajlokat,de nem tudom hova kell tenni oket.

descriptionRe: Morly's Admin Tool V2.4

more_horiz
1.A nemet leiras szerint kell egy libzip mappat letrehozni ott ahova telepitetted a programot es paranccsal telepiteni oket

Code:

export LD_LIBRARY_PATH=/home/user/AdminTool/libzip/:$LD_LIBRARY_PATH
, persze a megfelelo eleresi uttal,


vagy

2. a libzip fajlokat a BoxSupporter mappaba kitomoriteni es a kovetkezo parancsot adni terminalon keresztul, mikor mar az AdminTool mappaban vagy

Code:

./startAT.sh
___________________________________


Vu+Solo SE
IPBOX 910HD
Edision Progressiv HDc+
GooBang Doo ABOX Smart TV


[You must be registered and logged in to see this link.]

Locuri de munca in Europa

descriptionMorly's Admin Tool V2.4

more_horiz
Koszi,megyen  most mar linuxon is, miutan ugy csinaltam ahogy irtad,most mar csak az a baj hogy csak a regi verziok mennek,de azok jol.az ujaknal v2.4-el miutan beinditom a programot leblokal nehany masodperc mulva,a windowson es a linuxon ugyanugy.De az a fo amire kell nekem a regi verzio is megcsinalja,vagyis evvel a programmal nagyon konnyen feltelepithetem a boxra az ujonann kijott imageket,nem kell hasznalnom a putty-t.Ha valakit erdekel ez a program hogyan mukodik es hogyan kell feltelepiteni,ha veletlenul nem sikerul neki,ahogy lesz idom valaszolok.Shark nelkul nem sikerult volna elinditanom.

descriptionMorly's Admin Tool V2.4

more_horiz
Mennek az uj verziok is,nem blokalnak csak kell varni mig betolti a boxbol a dolgokat,nekem kb 2 perc,rajottem mi is blokal benne, a Chlist editor,ez olyasmi mint a dreamboxedit program,en probalgattam ezt a reszt benne,nem tolti fell az osszes program tv-t a boxba,igy hat egyenlore maradok a dreamboxeditnel.Szerencsere a "Settings" resznel ki lehet kapcsolni "Chlist editort",igy mikor elinditom a programot nem blokal,bejon egybol.

descriptionRe: Morly's Admin Tool V2.4

more_horiz
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum