Noul canal de ştiri ce aparţine colosului media, RCS&RDS, se va numi Digi 24 HD, şi va fi lansat în luna martie 2012.
După îndelungi căutări şi negoicieri, reprezentanţii RCS&RDS, au decis ca noul canal de ştiri să se numească DIGI 24 HD.

Iniţial, RCS&RDS a obţinut licenţa de la CNA pentru numele de Digi TV Info. Ulterior au fost vehiculate mai multe variante de nume precum, Digi News şi Digi TV.

Lansarea televiziunii de știri ar urma să aibă loc abia în luna martie 2012.

Surse din interiorul companiei RCS&RDS au declarat pentru exclusivNEWS.ro că pachetul grafic al televiziunii de ştiri va fi unul simplu, similar cu cel de la CNN, iar culorile au fost schimbate din albastru şi roşu în mov şi alb.

După demisia lui Mihai Stegerean din 2 decembrie 2011, conducerea televiziunii este asigurată de George Orbean, Project Manager al canalului tv.

La ora actuală echipa de știri a Digi 24 HD este formată din 23 de reporteri și peste 14 prezentatori pentru jurnalele de știri, meteo și emisiuni.

Deși nu emite pentru telespectatori, echipa Digi 24 HD lucrează în regim de emisie, adică ”emit în orb”. Au program zilnic, cu emisiune matinală, cu știri din oră în oră, cu transmisii live de la cele mai importante evenimente din Capitală și din țară. Transmisii live de la Parlament, Președenție și Guvern.

Echipa de ştiri se măreşte în continuare iar în această lună au ajuns la DIGI 24 HD, mai mulţi operatori pentru carul DSNG. Este posibil însă, ca unul din producătorii de ştiri, Petre Chirtop să plece în luna ianuarie la Realitatea TV.

Odată cu lansarea noului canal de ştiri, RCS&RDS va avea în portofoliu numai puţin de 8 televiziuni: Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Film, U TV, 10 TV, Hit Music Channel şi Digi 24 HD.

[You must be registered and logged in to see this link.]

___________________________________


Vu+Solo SE
IPBOX 910HD
Edision Progressiv HDc+
GooBang Doo ABOX Smart TV


[You must be registered and logged in to see this link.]

Locuri de munca in Europa