TVRM patronat de către Universitatea Spiru Haret și-a schimbat numele în TVH 2.0, care face parte dintr-un proiect mai mare care se numește România 2.0, lansarea fiind programată pe 23 februarie, începând cu orele 19,30 cu o nouă grilă de programe.


Mogulul bun, Sebastian Lăzăroiu, este noul manager al proiectului.
Sebastian Lăzăroiu a declarat că proiectul România 2.0 cuprinde un post de radio, un institut de sondaje și o școală pentru tinerii lideri politici, acestea fiind finanțate de Universitatea Spiru Haret.


Sloganul postului va fi "Restart România" și nu are nicio legatură cu concursul lansat de Ambasada SUA în România la finalul anului trecut, precizeaza Lăzăroiu. Acesta a mai declarat că postul va fi transmis deocamdată pe RCS&RDS digital și analogic și de UPC digital, dar urmează să intre și pe alte rețele de cablu.

„«Doi punct zero» este despre cum vor ieşi ţările din criza în care singure au intrat, despre cât de creativi pot fi oamenii pentru a scrie un alt soft instituţional", scria Lăzăroiu, într-un editorial despre noul proiect.
Sebastian Lăzăroiu a declarat pentru hotnews că nu va ave o emisiune permanentă în cadrul acestui post, dar va fi invitat în unele dezbateri, rolul său fiind acela de a ocupa de întregul proiect România 2.0.

___________________________________


Vu+Solo SE
IPBOX 910HD
Edision Progressiv HDc+
GooBang Doo ABOX Smart TV


[You must be registered and logged in to see this link.]

Locuri de munca in Europa