Mihaela Rădulescu va realiza emisiunea Duminica în familie la Realitatea TV, din luna martie, potrivit unui comunicat. Show-ul va fi difuzat în direct, în fiecare duminică în intervalul 14.00-17.00.

Programul va fi întrerupt din oră în oră de jurnalul de ştiri precum şi de eventualele breaking-news-uri, care vor fi ulterior discutate în emisiunea Mihaelei Rădulescu.


Deocamdată nu se ştie data exactă la care Mihaela Rădulescu va debuta la postul de televiziune al lui Elan Schwartzenberg, fostul ei soţ, din motive tehnice.

Încă se lucrează la decorul emisiunii, care va fi spectaculos, după cum a declarat producătorul executiv al Duminicii în familie.

Vor fi invitate familii de politicieni de profesie, cu orientări diferite dar și politicieni care provin din domenii precum: afaceri, artă, cultură, sport, știință, învățământ, în funcție de actualitate.
Echipa tradiţională de producători (Corina Voicu , Octavian Iordăchescu , Dumitru Moroșanu , Ada Vertan și producătorul executiv Ciprian Neculau-Samir ) se alătură, din acest sezon, postului Realitatea TV. Mihai Tatulici va fi producător delegat.

[You must be registered and logged in to see this link.]___________________________________


Vu+Solo SE
IPBOX 910HD
Edision Progressiv HDc+
GooBang Doo ABOX Smart TV


[You must be registered and logged in to see this link.]

Locuri de munca in Europa